Υπηρεσίες Ασφάλειας

Στην Auto365 προσφέρουμε τις πιο πολυτελείς, άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις. Έχοντας στη διάθεσή σας και θωρακισμένα οχήματα και σε συνεργασία με τις πλέον αναγνωρισμένες και εξειδικευμένες εταιρίες του χώρου εγγυόμαστε ασφάλεια και διακριτικότητα σε πελάτες υψηλού κύρους.

Η εταιρία μας, με εμπειρία χρόνων στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική προς όλη την Ελλάδα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με έναν από τους πιο εντυπωσιακούς στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα σας παρέχει μοναδικές υπηρεσίες μετακίνησης.

Επιλέξτε το πολυτελές αυτοκίνητο που σας  ταιριάζει και επιτρέψτε στους επαγγελματίες οδηγούς μας να σας μεταφέρουν με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η εταιρία μας σας παρέχει VIP υπηρεσίες μετακίνησης από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε άλλο σταθμό της επιθυμίας σας, σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Κατά την άφιξή σας στην πόλη, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στον σταθμό της επιλογής σας για να σας μεταφέρει με πολυτέλεια, άνεση και απόλυτη ασφάλεια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.